У Вінниці ще десять будинків отримали міцний дах

Новини Вінниці / У Вінниці ще десять будинків отримали міцний дах

У Вінниці завершився капітальний ремонт дахів багатопверхівок. Загалом у нинішньому році відремонтували покрівлі у 10 багатоповерхівках в разніих районах міста Вінниці. 

У Вінниці завершився капітальний ремонт дахів багатопверхівок. Загалом у нинішньому році відремонтували покрівлі у 10 багатоповерхівках в разніих районах міста Вінниці. Частково роботи оплачує міський бюджет, частково - мешканці. Підрядника обирає управляюча компанія. 

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

«Незважаючи на впровадження карантинних заходів, ми продовжуємо працювати. Цього року нам вдалося уже капітально відремонтувати покрівлі на десятьох багатоквартирних будинків. Тривають ремонти у будинках по вул. Маліновського, 36, вул. Хмельницьке шосе, 49,  вул. М. Ващука, 13, вул. К .Коріатовичів, 129, просп. Космонавтів, 42, вул. Келецька, 126а, вул. Пирогова, 99а, вул. М.Оводова, 77,  вул. В.Порика, 16, вул. Брацлавська, 20», - розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман. 

Завершили ремонт в будинках за адресами: вул. Монастирська, 22, вул. А. Артинова, 55, вул. Келецька, 72, вул. Блока, 22, вул. Л. Толстого, 3, вул. А. Янгеля, 64.

Зазначимо, що ремонт покрівель у Вінниці проводиться більше десяти років і залишається одним з найзатребуваніших видів робіт на умовах співфінансування.

 

 

Марина Карабай

30 квітня, 2020