У Вінниці СБУ «накрила» нарколабораторію: щомісяця ділки збували до двох кілограмів амфетаміну (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці СБУ «накрила» нарколабораторію: щомісяця ділки збували до двох кілограмів амфетаміну (ФОТО)

У Вінниці співробітники обласного Управління СБУ блокували діяльність нарколабораторії, де великими партіями виготовляли амфетамін. За інформаціє пресслужби Управління СБУ у Вінницькій області, щомісяця ділки виробляли та збували наркотиків у середньому на 600 тисяч гривень.

У Вінниці співробітники обласного Управління СБУ блокували діяльність нарколабораторії, де великими партіями виготовляли амфетамін. За інформацією пресслужби Управління СБУ у Вінницькій області, щомісяця ділки виробляли та збували наркотиків у середньому на 600 тисяч гривень.

Наркобізнес організували кілька мешканців обласного центру. У квартирі одного з них й облаштували лабораторію. Готовий «товар» продавали гуртовими партіями через мережу дилерів, а також збували особисто місцевим наркозалежним. За даними спецслужби, щомісяця із «конвеєра» наркоділків виходило до двох кілограмів психотропної речовини.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження. У ході його розслідування співробітники СБУ провели п’ять санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів справи та у транспортному засобі, що належить учаснику угруповання. При цьому було вилучено підготовлені для продажу трамадол та амфетамін, а також зброю і засоби ураження.

«Наразі чотирьом активним учасникам групи повідомлено про підозри у вчиненні злочинів, пов`язаних із незаконним обігом наркотичних засобів. Вирішується питання щодо обрання зловмисникам запобіжних заходів. Тривають слідчі дії для встановлення інших осіб, причетних до наркобізнесу. Заходи із викриття проводились під процесуальним керівництвом прокуратури Вінницької області», - повідомляють в Управлінні СБУ.

Новини Вінниці / У Вінниці СБУ «накрила» нарколабораторію: щомісяця ділки збували до двох кілограмів амфетаміну (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці СБУ «накрила» нарколабораторію: щомісяця ділки збували до двох кілограмів амфетаміну (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці СБУ «накрила» нарколабораторію: щомісяця ділки збували до двох кілограмів амфетаміну (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці СБУ «накрила» нарколабораторію: щомісяця ділки збували до двох кілограмів амфетаміну (ФОТО)
Сергій Маламура

3 лютого, 2020