У Вінниці садиста за вбивство сестри засудили до 15 років ув’язнення

Новини Вінниці / У Вінниці садиста за вбивство сестри засудили до 15 років ув’язнення

Вінницький міськсуд винесли вирок чоловікові, якого обвинувачували у жорстокому вбивстві рідної сестри. У серпні 2019 року, перебуваючи напідпитку, він проявив свої садистичні нахили…

У матеріалах справи описують всі деталі вбивства. Під час сварки чоловік кулаками вдарив жінку по задній частині тулуба - в область нирок. Вона впала на підлогу.

Тоді обвинувачений оголив нижню частину тіла сестри, взяв у будинку металевий цвяходер, лівою рукою з прикладанням сили ввів його в її задній прохід. І відразу долонею лівої руки сильно вдарив по вільному кінцю металевого інструменту. В результаті цвяходер повністю увійшов в тіло потерпілої, спричинивши тілесні ушкодження, від яких вона одразу померла. Чоловік чудово розумів, що скоює…

«Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, смерть жінки настала внаслідок закритої тупої травми живота, яка супроводжувалась пошкодженням внутрішніх органів малого таза», - повідомляє пресслужба Вінницького міського суду.

Ретельно дослідивши всі надані сторонами докази та за результатами повного та всебічного судового розгляду суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України та призначив йому покарання у виді 15 років позбавлення волі.

Макс Мельник

30 грудня, 2022