У Вінниці "розшукують" місця для нових парковок з повітря (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці "розшукують" місця для нових парковок з повітря (ФОТО)

У Вінниці в районі Замостя планують організувати нові місця для парковок. Розробляє концепцію організації паркування міста Вінниці займається Агенція просторового розвитку у співпраці з компанією "А+С Україна».

У Вінниці в районі Замостя планують організувати нові місця для парковок. Розробкою концепції організації паркування займається "Агенція просторового розвитку" у співпраці з компанією "А+С Україна". Разом вони вирішили вивчити ситуацію з повітря...

Для виявлення потенційних місць для паркування, одним з кроків партнерів була повітряна зйомка місцевості. Наразі проводяться інші дослідницькі заходи для створення комплексного бачення кількості та розташування місць для "зберігання" автомобілів на Замості (на вулицях, у дворах та паркінгах) з урахуванням прогнозованого розвитку району, а також розробка пропозицій щодо системи "адміністрування" паркування.

Згідно з розміщеної на офіційні сторінці "Агенції просторового розвитку" у Facebook інформації:

«Фахівці А+С Україна разом із Вінницьким національним технічним університетом, місцевими соціологами та фахівцями з аерофотозйомки проводили комплексне дослідження поточного стану паркування на Замості. В ході досліджень проводились натурні обстеження вулиць району, аерофотозйомка території в різний час доби, підрахунки на окремих ділянках та соціологічне опитування.

Забрані дані стануть основою для концепції організації паркування, мета якої - створення комплексного бачення кількості та розташування місць для зберігання автомобілів на Замості (на вулицях, у дворах та паркінгах) з урахуванням прогнозованого розвитку району, а також розробка пропозицій щодо системи адміністрування паркування».

 

Вартість такої процедури не вказується. Можно припустити, що вона не з дешевих...

Новини Вінниці / У Вінниці "розшукують" місця для нових парковок з повітря (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці "розшукують" місця для нових парковок з повітря (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці "розшукують" місця для нових парковок з повітря (ФОТО)