У Вінниці розшукують дует «газових» шахраїв

Новини Вінниці / У Вінниці розшукують дует «газових» шахраїв

Через 10 днів після скоєння злочину вінницькі правоохоронці заявили про те, що розшукують жінку та її приятеля, яка шахрайськими діями заволоділа 10,2 тис. грн. Не надав навіть фоторобот аферистки для розповсюдження у ЗМІ, правоохоронці сподіваються, що за описом зовнішності на людину вкажуть.

Через 10 днів після скоєння злочину вінницькі правоохоронці заявили про те, що розшукують жінку та її приятеля, які шахрайськими діями заволоділи 10,2 тис грн. Правоохоронці сподіваються, що за описом зовнішності на людину вкажуть.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 1 листопада жінка, якій на вигляд 20-25 років, під приводом заміни газової колонки, у будинку на Хмельницькому шосе «задурила» голову» хазяям, та взяла в них гроші. Вінничанам вона обіцяла прилад, але коли вони зрозуміли, що не дочекаються, то звернулися до поліції.

У вінницькому відділі склали опис худорлявої молодої жіночки. Відомо, що її зріст – 165-170 см. На той час вона була одягнена у чорні штани, темну коротку куртку та чорну в’язану шапку з білим орнаментом. Більш того, разом з нею начебто діє спільник. Це молодий не обтяжений зайвою вагою чоловік (20-25 років).

Громадян, яким відомо про цю парочку, просять повідомити про їхнє місцезнаходження у Вінницький відділ поліції за телефонами: ‎‎‎‎(063) 739-70-49, ‎‎‎‎(0432) 59-33-29 чи спецлінію 102.

Олег Верлан

Антон Булгаков

10 листопада, 2017