У Вінниці розшукали підозрюваного у вбивстві жінки: зловмисник підкинув тіло у під’їзд та помив підлогу (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці розшукали підозрюваного у вбивстві жінки: зловмисник підкинув тіло у під’їзд та помив підлогу (ФОТО, ВІДЕО)

Ввечері 5 січня вінничанка на сходинковій площадці між 4 та 5 поверхами будинку побачила тіло жінки. Всі ознаки вказували на те, що її вбили… Як виявилося злочинець ретельно «замітав» сліди, аби відвести від себе підозру. Проте його «вирахували».

Ввечері 5 січня вінничанка на сходинковій площадці між 4 та 5 поверхами будинку побачила тіло жінки. Всі ознаки вказували на те, що її вбили… Як виявилося, злочинець ретельно «замітав» сліди, аби відвести від себе підозру. Проте його «вирахували».

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, у поліції дізналися про кримінальний труп близько 22 години. Зателефонувала місцева мешканка, яка поверталася додому.

Патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група, криміналісти, оперативники та слідчі обласного главку і Вінницького районного управління поліції одразу прибули на місце. Незабаром з’ясувалося, що загиблою є 42-річна жителька Вінницького району, яка у цьому будинку винаймала квартиру.

В орендованому помешканні правоохоронці затримали 28-річного чоловіка, приятеля загиблої. Візит поліції виявився дуже вчасним – чоловік якраз відмивав підлогу від крові, аби сховати сліди злочину.  

За попередньою інформацією слідства, під час розпиття спиртних напоїв між жінкою та її гостем виник конфлікт, під час якого чоловік побив та задушив приятельку. А потім він виніс тіло жінки з квартири. Причину такої поведінки затриманий пояснити не може. 

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / У Вінниці розшукали підозрюваного у вбивстві жінки: зловмисник підкинув тіло у під’їзд та помив підлогу (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці розшукали підозрюваного у вбивстві жінки: зловмисник підкинув тіло у під’їзд та помив підлогу (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці розшукали підозрюваного у вбивстві жінки: зловмисник підкинув тіло у під’їзд та помив підлогу (ФОТО, ВІДЕО)
Макс Мельник

6 січня, 2021