У Вінниці розробляють нові правила для об'єктів пересувної торгівлі, зокрема акваматів

Новини Вінниці / У Вінниці розробляють нові правила для об'єктів пересувної торгівлі, зокрема акваматів

Фахівці департаменту надання адміністративних послуг Вінницької міськради розробляють зміни у рішення виконкому №438 від 26.02.2015 року. Вони стосуватимуться Порядку використання об’єктів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності з пересувних об’єктів сезонної торгівлі, пунктів сезонної торгівлі та проведення ярмарків.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Центру адміністративних послуг "Прозорий офіс".

Запровити їх у Вінниці обіцяють найближчим часом.

«Зараз ми працюємо над змінами у регуляторному акті. Така потреба виникла вже давно. У цьому рішенні виконкому йдеться про правила розміщення та роботи акваматів, об'єктів сезонної торгівлі молоком, квасом, морозивом тощо», - зазначила директорка департаменту адміністративних послуг Вінницької міськради Ірина Копчук.

За її словами, в цьому напрямку з департаментом адміністративних послуг спільно будуть працювати департамент архітектури та містобудування та департамент земельних ресурсів.

Нагадаємо, у Вінниці демонтували близько 80 акваматів компанії «Долина Плюс», що викликало неабиякий резонанс. Містяни наразі мають проблеми з пошуком дешевої питної води, адже у магазинах її продають значно дорожче, ніж 1 грн/л.