У Вінниці розпочинають встановлювати нові контейнерні майданчики для сміття

Новини Вінниці / У Вінниці розпочинають встановлювати нові контейнерні майданчики для сміття

У Вінниці в дворах по вул. Ватутіна, 46 та Москаленка,65 встановили сучасний закритий контейнерний майданчик для сміття. Як повідомляють у пресслужбі міської ради, такі ж з цього року встановлюватимуть по всьому місту.

У Вінниці в дворах по вул. Ватутіна, 46 та Москаленка,65 встановили сучасний закритий контейнерний майданчик для сміття. Як повідомляють у пресслужбі міської ради, такі ж з цього року облаштовуватимуть по всьому місту.

За словами директора департаменту житлового господарства міськради Романа Фурмана, торік у місті поставили майданчик такого типу, аби протестувати, чи буде він зручним як для мешканців, так і для підприємства, що вивозить сміття.

"Рік експлуатації показав значні переваги такої конструкції від попередньої версії. Вона зручна у користуванні і дає можливість розташувати більшу кількість баків. Тому з цього року ми по місту будемо встановлювати вже такі контейнерні майданчики. Він зроблений з металу, і у разі пошкодження ми легко зможемо замінити ту чи іншу частину конструкції, - розповів Р.Фурман.

Сергій Маламура

29 квітня, 2020