У Вінниці розпочато опалювальний сезон для лікарень та закладів освіти

Новини Вінниці / У Вінниці розпочато опалювальний сезон для лікарень та закладів освіти

Передбачалось, що для економії природнього газу цьогорічний опалювальний сезон розпочнеться із запізненням. Погода сприяє тому, аби не «гріти повітря». Однак, теплоносій вже почали подавати, звісно, не у житлові будинки, а заклади, які більше цього потребують.

Як повідомляє КП «Вінницяміськтеплоенерго», «відповідно до рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради від 13 жовтня № 2188 КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» розпочало подачу теплоносія до закладів освіти, охорони здоров’я, соціального захисту та інших закладів культурного призначення Вінницької міської територіальної громади відповідно до письмових заявок керівників цих закладів з 13 жовтня 2022 року».

Зазначається, що Загалом підприємство подає теплоносій на 108 бюджетних закладів соціальної сфери. Серед них 53 дошкільних навчальних заклади, 38 загальноосвітніх закладів, 14 закладів охорони здоров’я, 1 навчально-виховний комплекс освіти та 2 заклади позашкільної освіти. .

«Передумови початку опалювального сезону для населення - середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох днів поспіль повинна бути нижчою за +8 °C і прийняте рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради щодо початку опалювального сезону. Відповідно до прийнятого рішення теплопостачальне підприємство розпочинає подачу послуги з постачання теплової енергії на будинки споживачів», - нагадують на підприємстві.