У Вінниці розпочали ремонт підземного переходу біля ринку «Урожай»

Новини Вінниці / У Вінниці розпочали ремонт підземного переходу біля ринку «Урожай»

Популярна у вінничан споруда під вулицею Пирогова дочекалася ремонту. Підземний перехід огородили стрічкою, а на сходах встановити «козли»… Радник Вінницького міського голови Віктор Перлов написав у Facebook, що нарешті розпочався ремонт переходу, а «невдовзі завершиться його тривала розруха».

Популярна у вінничан споруда під вулицею Пирогова дочекалася ремонту. Підземний перехід  огородили стрічкою, а на сходах встановити «козли»…  Радник Вінницького міського голови Віктор Перлов написав у Facebook, що нарешті розпочався ремонт переходу біля ринку «Урожай», а «невдовзі завершиться його тривала розруха».

Нагадаємо, що ідея спорудити підземний перехід належала Дмитру Дворкісу, коли він перебував на посаді мера. Незважаючи на інвестиції з міського бюджету, об’єкт було заморожено. Пізніше його передали в оренду місцевому бізнесмену Юрію Коробкіну. Він із завданням справився. Підземний перехід зробили, і об’єкт перетворився на невеличкий «торговий центр» з кількома десятками крамниць, закладів фаст-фуду тощо, з доволі високою платнею за користування «підземною» площею.

Проте за два десятки років жодного ремонту орендар та міська влада не проводили, хоча вінничани постійно скаржилися на сморід, небезпеку від плиток, які падають, тощо. І от нарешті, дочекалися?

За словами В. Перлова, наразі мова йде не про повноцінну реконструкцію за кошти міського бюджету, а лише поточний ремонт для відновлення зруйнованих часом елементів. За тиждень-два роботи завершать.      

Новини Вінниці / У Вінниці розпочали ремонт підземного переходу біля ринку «Урожай»Новини Вінниці / У Вінниці розпочали ремонт підземного переходу біля ринку «Урожай»
Олег Верлан

24 червня, 2020