У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів

Новини Вінниці / У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів

У Вінниці розпочали реконструкцію «Дастору». На торговий центр, який фактично розпочав еру молів та мегамолів у місті Вінниці, очікує також перейменування.

У Вінниці розпочали реконструкцію «Дастору». На торговий центр, який фактично розпочав еру молів та мегамолів у місті, очікує також перейменування.

Про це повідомляють в Українській торговій гільдії.

Торговий центр матиме назву S)mall. Напевне, літера «S» в цій назві це скорочене від «small» - маленький, а от слово mall і означає пассаж, галерея, торговельний комплекс, торгово-розважальний комплекс.

Дійсно, у порівнянні з іншими ТРК, які з‘явились у Вінниці, останнім часом, «Дастор» дійсно виглядає маленьким.

Та у його господарів амбітні плани – в торгово-розважальному комплексі планують зробити магазини, кафе, ресторан та фітнес-центр. Також в будівлі встановлять ескалатори та ліфти.

Реконструкцію оновленого торгового центру планують завершити в першому кварталі 2021 року.

 

 

Новини Вінниці / У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів Новини Вінниці / У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів Новини Вінниці / У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів Новини Вінниці / У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів Новини Вінниці / У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів Новини Вінниці / У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів Новини Вінниці / У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів Новини Вінниці / У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів Новини Вінниці / У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів Новини Вінниці / У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів Новини Вінниці / У Вінниці розпочали реконструкцію одного з перших торгових центрів