У Вінниці розпочалося громадське обговорення забудови масиву на Зулінського

Новини Вінниці / У Вінниці розпочалося громадське обговорення забудови масиву на Зулінського

До 1 липня триває громадське обговорення щодо майбутньої забудови нового масиву на північній околиці Вінниці – поруч з вулицею Зулінського. Вінницька міська рада запрошує всіх звертатися з пропозиціями.

До 1 липня триває громадське обговорення щодо майбутньої забудови нового масиву на північній околиці Вінниці – поруч з вулицею Зулінського. Вінницька міська рада запрошує всіх звертатися з пропозиціями.

Як зазначають на сайті міськради, громадське обговорення розпочинається для залучення представників громадськості до розгляду містобудівної документації – детального плану «Група житлових будинків по вул. С. Зулінського в м. Вінниця».

Організатором громадського обговорення визначений департамент правової політики та якості Вінницької міської ради. Замовником виготовлення документації є департамент архітектури та містобудування Вінницької міської ради. Розробник – МКП «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури».

З основними техніко-економічними показниками детального плану території, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись в департаменті архітектури та містобудування в робочі дні (з 16.00 до 17.00 години, к.20), за адресою: м. Вінниця, вул. Пушкіна, 38 до 01 липня 2019 року  включно.

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники Відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування, тел. 67-22-76.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі  департаментом правової політики та якості за адресою: м. Вінниця, вул.Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, 59-51-59, або за допомогою електронної пошти: [email protected] до 01 липня 2019 року включно.

У повідомленнях слід вказати прізвища, імена, по батькові, місце проживання та поставити особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Зазначимо, що це вже не перша спроба обговорення. Його розпочали весною минулого року. Нагадаємо, що територія в межах проекту розташовується між вул. Сергія Зулінського та Житомирськимо шосе. Відповідно до плану, по Зулінського на пустирі біля лісу, в районі колишнього підшипникового заводу, забудують 45,7 га. Там передбачається звести 9 багатоповерхівок, 2 дитячих садки на 480 дітей, школу, яка буде розрахована на 33 класи, культову споруду, тротуари, дороги та велодоріжки. Також передбачається і садибна забудова, спорудження нових доріг, майданчиків і мережі пасажирського транспорту.

Макс Мельник

31 травня, 2019