У Вінниці «роздадуть» майже 15 мільйонів гривень. Переможців проєктів облради визначатимуть в режимі відеоконференції

Новини Вінниці / У Вінниці «роздадуть» майже 15 мільйонів гривень. Переможців проєктів облради визначатимуть в режимі відеоконференції

Завтра у Вінниці в режимі відеоконференції обиратимуть переможців конкурсу проєктів розвитку територіальних громад. Транслювтиметься відео на сайті Вінницької ОДА, тож як ділитимуть 15 мільйонів гривень можна буде побачити на сайті Вінницької обласнї ради.

Завтра у Вінниці в режимі відеоконференції обиратимуть переможців конкурсу проєктів розвитку територіальних громад. Транслюватиметься відео на сайті Вінницької облради, тож як ділитимуть 15 мільйонів гривень, можна буде побачити.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної ради.

«20 травня об 11.00 відбудеться засідання Конкурсної ради з проведення 17 обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад в режимі відеоконференції з трансляцією на сайті обласної Ради. Для участі у конкурсі громади Вінницької області подали 467 проєктів. У прямому ефірі розподілятимуть майже 15 млн грн. Запрошуємо стати свідками цього моменту», - йдеться в інформації.