У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркеті

Новини Вінниці / У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркеті

Вінницькі рятувальники продемонстрували свою професійну майстерність та готовність до реагування на небезпечні ситуації, провівши навчально-тренувальні збори з ліквідації пожежі в одному з найбільших будівельних гіпермаркетів області.

Сьогодні, 24 квітня, коли рятувальники отримали сигнал про пожежу в одному з відділів автомобільних товарів в одному з гіпермаркетів. На щастя, це була лише симуляція, але завдяки цьому тренуванню, рятувальники змогли відпрацювати свої навички у реальних умовах.

Система оповіщення спрацювала оперативно, але троє працівників торговельного центру залишилися в небезпеці. Швидка реакція рятувальників та їхній професіоналізм дозволили евакуювати постраждалих осіб та ліквідувати умовну пожежу.

На місце події було викликано рятувальні автомобілі з чотирьох міських підрозділів ДСНС. За допомогою спеціальних пристроїв для індивідуального захисту органів дихання, рятувальники вивели трьох працівників з задимленого приміщення та ліквідували загоряння.

Ці навчально-тренувальні збори стали частиною систематичного процесу навчання та підготовки рятувальників до втручання у складних ситуаціях. Загалом у тренуванні взяли участь 36 рятувальників та було залучено 8 одиниць техніки. Такі заходи дозволяють рятувальникам вдосконалювати свої навички та збільшувати рівень відповідності до завдань, які ставляться перед ними у реальних ситуаціях.

Новини Вінниці / У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркетіНовини Вінниці / У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркетіНовини Вінниці / У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркетіНовини Вінниці / У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркетіНовини Вінниці / У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркетіНовини Вінниці / У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркетіНовини Вінниці / У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркетіНовини Вінниці / У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркетіНовини Вінниці / У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркетіНовини Вінниці / У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркетіНовини Вінниці / У Вінниці рятувальники відпрацювали навички ліквідації пожежі в будівельному гіпермаркеті
Михайло Білик

24 квітня, 2024