У Вінниці ранком затримали озброєного марокканця, який погрожував перехожим

Новини Вінниці / У Вінниці ранком затримали озброєного марокканця, який погрожував перехожим

Співробітники Вишенського відділення поліції Вінниці і патрульні 17 червня затримали 22-річного громадянина Марокко, який ходив по вулиці з ножем та погрожував перехожим. Інцидент відбувся вранці, а молодик виявився напідпитку.

Співробітники Вишенського відділення поліції Вінниці і патрульні затримали 22-річного громадянина Марокко, який ходив по вулиці з ножем та погрожував перехожим. Інцидент відбувся вранці 17 червня, молодик був напідпитку.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, близько 8.10 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від вінничан про зухвалу поведінку молодої людини. Поблизу гуртожитків ВНТУ, що на вулиці  Воїнів Інтернаціоналістів він погрожував перехожим ножем.

На місце події прибула слідчо–оперативна група та екіпаж патрульної поліції. У дворі багатоповерхівок поліцейські помітили чоловіка зі зброєю, який  поводив себе агресивно. Побачивши правоохоронців, молодик почав тікати та заліз на балкон квартири на першому поверсі. Шляхом перемовин поліцейські заспокоїли правопорушника та затримали.

Ним виявився 22-річний громадянин Марокко. При затриманні правоохоронці помітили, що руки молодика у крові, тому йому викликали швидку допомогу. Хлопець пояснив, що сам травмувався ножем.

Також поліцейські встановили, що цей молодик побив вінка на балконі однієї з квартир багатоповерхівки. Як з’ясувалось, причиною неадекватної поведінки іноземця став конфлікт зі співмешканкою. Втім, під час документування правопорушення поліцейські встановили, що хлопець перебуває у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Зазначимо, що вживання алкоголю заборонено для мусульман, а молодик належить до ісламу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 КК України (хуліганство), що передбачає до 5 років обмеження волі.

Макс Мельник

18 червня, 2020