У Вінниці придбали нове авто для обслуговування контактних мереж трамваїв і тролейбусів (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці придбали нове авто для обслуговування контактних мереж трамваїв і тролейбусів (ФОТО)

У Вінниці у Вінницькій транспортній компанії «поповнення». А саме, за рахунок бюджету для них було придбано новий спецавтомобіль для обслуговування контактних мереж трамваїв та тролейбусів.

У КП «Вінницька транспортна компанія» кажуть про «поповнення». А саме, за рахунок бюджету для них було придбано новий спецавтомобіль для обслуговування контактних мереж трамваїв та тролейбусів.

Повідомив про це на своїй сторінці у Facebook міський голова Сергій Моргунов. За його словами, нова аварійна машина на базі МАЗ має більший функціонал, порівняно з тією, якою користувались транспортники раніше. Підйомний майданчик може зміщуватись у бік до 60 см, тому монтерам буде зручніше працювати у робочій зоні. Важливо, щоб нештатні ситуації ліквідовувались оперативно та якісно, тому постійно оновлювати технічні можливості нашого комунального підприємства просто необхідно.

Також, Сергій Моргунов уточнив, що загальна протяжність контактної мережі міського електротранспорту сягає понад 130 км.

Новини Вінниці / У Вінниці придбали нове авто для обслуговування контактних мереж трамваїв і тролейбусів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці придбали нове авто для обслуговування контактних мереж трамваїв і тролейбусів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці придбали нове авто для обслуговування контактних мереж трамваїв і тролейбусів (ФОТО)
Ірина Заіковата

20 серпня, 2019