У Вінниці при монтажі тротуарної плитки понівечили коріння дерева-довгожителя

Новини Вінниці / У Вінниці при монтажі тротуарної плитки понівечили коріння дерева-довгожителя

У центрі Вінниці ФОП організував виконання робіт по укладанню бардюрного каменю. Мало того, що в чоловіка не було жодних дозвільних документів на дані роботи, він вирішив спиляти коріння дерева граб, бо воно заважало кладці.

У центрі Вінниці підприємець організував укладання бордюрного каменю. Мало того, що в чоловіка не було жодних дозвільних документів на дані роботи, він вирішив спиляти коріння грабу, бо вони заважало кладці. Це дерево є окрасою вулиці Театральної - певним її символом.

Як повідомили на сторінці у Facebook "Муніципальна варта Вінниці", на гарячу лінію надійшло звернення від небайдужого вінничанина, який повідомив та зафіксував на фото незаконні дії робітника на вулиці Театральній. Як виявилось, громадянин, укладаючи бордюрний камінь, бензопилою різав коріння дерева.

Прибувши на місце події, інспектори знайшли підтвердження цієї інформації, виявивши, що місцевий ФОП організував виконання робіт без будь-якого дозволу, унаслідок здійснення яких пошкоджено кореневу систему дерева, до того ж у центрі міста.

З пояснень підприємця з'ясувалося, що у робітника не вийшло встановити біля цього дерева бордюрний камінь, адже заважало коріння, тому в них і виникла "геніальна" ідея його вирізати і залити лунку цементом, ну щоб "на совість". За такі дії цей підприємець, як організатор робіт, отримав протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Новини Вінниці / У Вінниці при монтажі тротуарної плитки понівечили коріння дерева-довгожителя  Новини Вінниці / У Вінниці при монтажі тротуарної плитки понівечили коріння дерева-довгожителя  Новини Вінниці / У Вінниці при монтажі тротуарної плитки понівечили коріння дерева-довгожителя  Новини Вінниці / У Вінниці при монтажі тротуарної плитки понівечили коріння дерева-довгожителя  Новини Вінниці / У Вінниці при монтажі тротуарної плитки понівечили коріння дерева-довгожителя  Новини Вінниці / У Вінниці при монтажі тротуарної плитки понівечили коріння дерева-довгожителя