У Вінниці «Прозорі офіси» на новорічні свята працюватимуть за зміненим графіком

Новини Вінниці / У Вінниці «Прозорі офіси» на новорічні свята працюватимуть за зміненим графіком

За попереднім записом, але майже у звичному режимі надаватимуть послуги «Прозорі офіси» у Вінниці. Вихідними у центрах надання адмінпослуг будуть 1, 2 та 3 січня. Далі Прозорі офіси працюватимуть за звичайним графіком 4 та 5 січня, а 6 січня – до 16:00. З 7 по 10 січня – вихідні дні.

За попереднім записом, але майже у звичному режимі надаватимуть послуги «Прозорі офіси» у Вінниці на новорічні свята. Вихідними будуть 1, 2 та 3 січня. 4 та 5 січня центри надання адмінпослуг працюватимуть за звичайним графіком, а 6 січня – до 16:00. З 7 по 10 січня – вихідні. 

Прийом, як і зараз, буде здійснюватися за попереднім записом, для цього потрібно зателефонувати у кол-центр за номером 65-50-50. Також можна отримати інформацію через сторінку у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/DAPVMR

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Нагадаємо, що прийом громадян в «Прозорих офісах» та його територіальними відділеннями проводиться з 9:00 до 17:00 без обідньої перерви.

Крім того, ряд послуг можна отримати в режимі онлайн. Зокрема мова йде про: оформлення ФОП і ТОВ, допомогу при народженні дитини, будівельні послуги. Онлайн можна отримати архівні довідки; документи, пов’язані з земельними, містобудівними та архітектурними питаннями (наприклад, витяг з плану зонування, надання обмежень на використання садибної земельної ділянки, довідка про присвоєння назви проїзду в садовому товаристві) та інші.

Через «Персональний кабінет» можна замовити довідку про невідвідування дитячого дошкільного закладу, направлення в дошкільні навчальні заклади (групи) компенсуючого типу тощо. Загалом – 38 онлайн послуг. 

Марина Карабай

30 грудня, 2020