У Вінниці проведуть роботи по утепленню ще двох дитячих садочків

Новини Вінниці / У Вінниці проведуть роботи по утепленню ще двох дитячих садочків

Вінницька міська рада планує утеплити два садочики у мікрорайоні Вишенька. Відомо, що на утеплення кожного садка готові виділять понад 17 мільйонів, а загальна очікувана вартість становить 34 917 997 гривень.

Вінницька міська рада планує утеплити два садочики у мікрорайоні Вишенька. Відомо, що на утеплення кожного закладу з міської скарбниці виділять понад 17 мільйонів, а загальна очікувана вартість становить 34 917 997 гривень.

На сайті Департамента капітального будівництва Вінницької міської ради були опубліковані закупівлі на реконструкцію (термомодернізацію) ДНЗ №60, що розташований на проспекті Космонавтів загальною площею фасаду – 2545 м.кв, та № 75, що по вул. 600-річчя площею 2522 м.кв.

Відомо, що у дитячих садках окрім утеплення стін планують влаштувати нові багатоскатні покрівлі, замінять існуючі двері та вікна, а також утеплять горищні перекриття й оздоблять фасади. Все це має покращити технічні показники будівлі та поліпшити умови експлуатації закладів.

Відповідно до вказанихї у тендерній документації умов, реконструкція проводиться з метою зменшення споживання енергоресурсів, збільшення надійності основних конструктивних елементів, створення комфортних умов для проведення навчально-виховного процесу заради безпеки життя та здоров’я дітей.

В обох дитсадках протягом 2019 року будуть виконувати роботи, які пов’язані з влаштуванням покрівлі. Виконати всі роботи в обох закладах необхідно до вересня наступного року.