У Вінниці проведуть резиденцію «Над Богом», яку присвятять електронній музиці

Новини Вінниці / У Вінниці проведуть резиденцію «Над Богом», яку присвятять електронній музиці

У приміщення колишнього кінотеатру «Росія» - в самісінькому центрі Вінниці - з 20 по 30 серпня відбудеться Мистецька резиденція «Над Богом». Організатори планують поєднати у заході творчі та мистецькі ініціативи, які цього разу об’єднають темою сучасної електронної музики.

У приміщення колишнього кінотеатру «Росія» - в самісінькому центрі Вінниці - з 20 по 30 серпня відбудеться Мистецька резиденція «Над Богом». Організатори планують поєднати творчі та мистецькі ініціативи, які цього разу об’єднають темою сучасної електронної музики.

Нагадаємо, «перлина» над річкою зразка 1980-их - саме так колись вважали вінничани – наразі перетворилася майже в аварійну споруду, яка конче потребує приватизації та реконструкції. Колишній кінотеатр більшість часу стоїть закритий, але щороку його площі використовують як відкритий майданчик для креативу.     

Нині протягом 10 днів у Вінниці працюватимуть організатори музичних подій з різних міст України. Учасники резиденції запропонують різноманітний музичний контент, обговорять формати та перспективи роботи з подібними об’єктами.  

Наводимо орієнтовний розклад заходів: