У Вінниці прощатимуться з підполковником Віктором Пеньковим, який загинув у небі над Донеччиною

Новини Вінниці / У Вінниці прощатимуться з підполковником Віктором Пеньковим, який загинув у небі над Донеччиною

У середу, 16 листопада, з 11:00 до 12:00 відбудеться прощання з Віктором Пеньковим. Виконуючи бойові завдання, підполковник загинув у Донецькій області. Він і його екіпаж захищали Україну до останнього подиху.

«Віктор та його, екіпаж, відважні герої-побратими, захищали нашу рідну Батьківщину від демонів-вбивць-окупантів…боронячи наш спокій, зберігаючи життя наших нащадків. Мій незламний Герой і патріот, який завжди вірив у нашу перемогу і постійно наближав її своєю мужньою боротьбою, служив і боронив у небесному просторі нашу Вітчизну, нашу пращурами і сучасними героями, омиту кров’ю землю. Обраний служити небу, яке він так любив….тепер мій небесний Ангел, ти мій коханий там навіки…

Заповідав нам, твоїй сім’ї бути сильними, попри все ….закликав ніколи не здаватися, не бути рабами, навчив любити рідний край і пишатися почесним званням - Українці. Любий мій, небом покликаний, Ангел мій небесний… спочивай з Богом, усі наші молитви за тебе», - написала у Facebook його дружина Світлана Пенькова.

Під час прощання з льотчиком буде створений живий коридор від будинку по 1-му проїзду Чехова, 30 до «АТБ» по Немирівському шосе, 26А. Літургія відбудеться о 12:30 у Свято-Преображенському соборі (вул. Соборна).

Олеся Рудницька

15 листопада, 2022