У Вінниці прощатимуться з доцентом Віктором Невмержицьким

Новини Вінниці / У Вінниці прощатимуться з доцентом Віктором Невмержицьким

На 70-му році життя відійшов у вічність кандидат економічних наук, доцент Віктор Іванович Невмержицький. Він більше 45 років пропрацював у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ.

На 70-му році життя відійшов у вічність кандидат економічних наук доцент Віктор Іванович Невмержицький. Він більше 45 років пропрацював у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ.

«Свою професійну діяльність у ВТЕІ КНТЕУ Віктор Іванович розпочав у 1973 році на посаді асистента кафедри економічних дисциплін. Згодом обіймав посади старшого викладача, доцента та завідувача кафедри економіки і управління торгівлею (згодом, економіки підприємства та менеджменту), декана факультету економіки та менеджменту, заступника директора з наукової роботи та міжнародних зв’язків, доцента кафедри менеджменту та адміністрування.

Віктор Іванович назавжди залишиться у пам’яті як талановитий науковець та викладач, високоінтелектуальна людина з чудовим почуттям гумору, надійний друг та колега», - зазначають у закладі.

Прощання з Віктором Івановичем відбудеться у неділю, 24 січня, о 12.00 у приміщенні «Реквієму», поховання - о 13.00 на Сабарівському кладовищі.