У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"

Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"

26 травня, у Вінниці, відбулось одне з найочікуваніших свят серед дітей та дорослих – «Свято морозив», організоване виробником морозива № 1 в Україні — компанія «Рудь» (ПАТ «Житомирський маслозавод»).

У Вінниці 26травня відбулось одне з найочікуваніших свят серед дітей та дорослих – «Свято морозив». Його організовав виробником цього солодкого продукту — компанія «Рудь» (ПАТ «Житомирський маслозавод»). Відбувся захід на Європейській площі, де за кожне куплене морозиво вінничани та гості міста отримували квиток на атракціон, на якому мали можливість виграти класний подарунок! 

Тобто, чим більше купуеш морозива - тим більше квитків, а отже і більше подарунків!

Як зазначає президент компанії ПАТ «Житомирський маслозавод» Петро Рудь:

"Щороку компанія «Рудь» вдосконалює програму Свят Морозива, збільшує кількість атракціонів, проводить нові майстер-класи. Цього року ми пропонуємо велике різноманіття розваг, щоб якнайкраще відповідати гаслу «100% святково». Вірю, що кожен відвідувач, незалежно від віку, знайде щось собі до смаку, це стосується як морозива, так і розваг на святі. Ми вдячні кожному споживачеві за висловлену довіру. Обіцяю, що торгова марка «Рудь» й надалі працюватиме над тим, аби залишитися фаворитом наших маленьких та дорослих поціновувачів морозива".

Також, Тетяна Хомяк, провідний маркетолог компанії “Рудь”, координатор проекту “Свята Морозива”, додала:

"На даному святі було представлено безліч безкоштовних локацій, де можна прийти й розважитися на 100 %. А саме: побавитися на бейбідромі, запалити танцпол у танцювальній зоні, спробувати власні сили на зоні спортивних змагань, взяти участь у веселих конкурсах від найкрутішого ведучого! Ми робимо акцент на цінностях родини".

Загалом на святі представлено близько 20 локацій, де було весело не лише дітям, а і дорослим.

Також відвідувачі свята мали унікальну можливість взяти участь у цікавих воркшопах із виготовлення крафтових закладинок, стильних прикрас та іграшок, вишуканих подарункових коробочок і багатьох інших оригінальних виробів.

Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"Новини Вінниці / У Вінниці пройшов яскравий фестиваль "Свято Морозива"
Ірина Заіковата

26 травня, 2019