У Вінниці пройшло офіційне відкриття стели загиблим на Донбасі медикам (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці пройшло офіційне відкриття стели загиблим на Донбасі медикам (ФОТО)

У Вінницькому медичному коледжі м. академіка Д.К. Заболотного у червні 2019 року було  відкрито єдиний в Україні пам’ятний знак медичним працівникам – учасникам Революції гідності, АТО та ООС. А вже вчора, 8 вересня поблизу пам’ятника з’явилась мультимедійна стела пам'яті.

У Вінницькому медичному коледжі ім. академіка Д.К. Заболотного у червні 2019 року було відкрито єдиний в Україні пам’ятний знак медичним працівникам – учасникам Революції гідності, АТО та ООС. А вже 7 вересня поблизу пам’ятника з’явилась мультимедійна стела пам'яті.

Як повідомили у закладі, на інтерактивній стелі в слайдах зображені фотографії та прізвища лікарів, медсестер і волонтерів, які загинули на Донбасі. Взяти участь у відкритті та віддати шану військовим лікарям, які нерідко рятують українських військових ціною власного життя, зібрались їх колеги, військовослужбовці, студенти коледжу та небайдужі вінничани та провели спільну молитву за душі полеглих героїв і поклали квіти.

Вшанувати пам'ять колег прийшли також професори і доктори медичних наук.

Новини Вінниці / У Вінниці пройшло офіційне відкриття стели загиблим на Донбасі медикам (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці пройшло офіційне відкриття стели загиблим на Донбасі медикам (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці пройшло офіційне відкриття стели загиблим на Донбасі медикам (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці пройшло офіційне відкриття стели загиблим на Донбасі медикам (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці пройшло офіційне відкриття стели загиблим на Донбасі медикам (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці пройшло офіційне відкриття стели загиблим на Донбасі медикам (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці пройшло офіційне відкриття стели загиблим на Донбасі медикам (ФОТО)
Ірина Заіковата

9 вересня, 2019