У Вінниці продовжують штрафувати паліїв сміття (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці продовжують штрафувати паліїв сміття (ФОТО)

У Вінниці, особливо в приватному секторі, працівники муніципальної варти майже щотижня"ловлять" паліїв відходів. Особливо з натсанням осені, коли громадяни активно копають картоплю і прибирають свої городи.

У Вінниці, особливо в приватному секторі, працівники муніципальної варти майже щотижня "ловлять" паліїв відходів. Особливо з насnанням осені, коли громадяни активно копають картоплю і прибирають свої городи.

Як повідомили в пресслужбі "Муніципальної варти Вінниці", на жаль, багато хто переконаний, що найкращий і найшвидший (може ніхто не помітить) спосіб наведення ладу - це спалити оте картопляне бадилля, часто докинувши до багаття й інший непотріб.

Чи замислювались ці громадяни, скільки разів обробляли пестицидами рослини на своїх присадибних ділянках? Найбільше пестицидів якраз містить бадилля картоплі, яку люди рясно рятують від колорадського жука шляхом розпилення отрути, яка також вивільняється у повітря при згоранні. Цими сполуками забруднєються повітря.

Подібне спалювання інспектори Муніципальної варти зафіксували і припинили вчора о 19.40 год. по вул. Кутузова. На громадянку, яка розпалила вогнище і "утилізовувала" бадилля та інше, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Новини Вінниці / У Вінниці продовжують штрафувати паліїв сміття (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують штрафувати паліїв сміття (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують штрафувати паліїв сміття (ФОТО)