У Вінниці продовжують ловити паліїв сміття "на гарячому"

Новини Вінниці / У Вінниці продовжують ловити паліїв сміття "на гарячому"

У Вінниці жінка вирішила позбутися побутових відходів, та непотрібної деревини шляхом спалювання. Однак уникнути покарання за свої дії вінничанка не змогла. Інспектори  Муніципальної варти прибули "на вогник" та склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 К УпАП

У Вінниці жінка вирішила позбутися побутових відходів та непотрібної деревини, спаливши все це... Однак уникнути покарання за свої дії вінничанка не змогла. Інспектори Муніципальної варти прибули "на вогник" та склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 К УпАП.

Як повідомили на сторінці у Facebook "Муніципальна варта Вінниці", величезну купу деревини та відходів спалювала родина по вул. Привокзальній. На фото видно, як сусіди мають змогу "насолоджуватися" димом з продуктами згоряння, який іде їм прямо у вікна.

Голова сім'ї за організацію спалювання отримала від інспекторів Муніципальної варти протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 К УпАП.

Новини Вінниці / У Вінниці продовжують ловити паліїв сміття "на гарячому" Новини Вінниці / У Вінниці продовжують ловити паліїв сміття "на гарячому" Новини Вінниці / У Вінниці продовжують ловити паліїв сміття "на гарячому"