У Вінниці продовжується полювання на «вбивць» природи та навколишнього середовища (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці продовжується полювання на «вбивць» природи та навколишнього середовища (ФОТО)

У Вінниці працівниками Муніципальної варти було проведено перевірку приватного сектору. На цей раз оглядали чи належно облаштовані вигрібні ями у приватних секторах міста. Виявилось, що не всі власники господарств серйозно відносяться як до екології так й до власних сусідів.

У Вінниці працівниками Муніципальної варти було проведено перевірку приватного сектору. На цей раз оглядали чи належно облаштовані вигрібні ями у приватному секторі міста. Виявилось, що не всі власники господарств поважно відносяться як до екології, так й до своїх сусідів.

Як стало відомо з сторінки у Facebook «Муніципальна варта Вінниці», недобросовісний громадянин, що проживає по вул. 1905 року, аби не викачувати свої ж рідкі відходи, влаштував трубопровід з власного подвір'я в річку Південний Буг (такий собі "прямий потік").

Інший вінничанин, проживаючий по вул. Майбороди, трубопровід не облаштовував взагалі, але і яму свою не викачував. В наслідок чого, все «добро» пливло вулицею до сусідів та просто під ноги перехожим.

Новини Вінниці / У Вінниці продовжується полювання на «вбивць» природи та навколишнього середовища (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжується полювання на «вбивць» природи та навколишнього середовища (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжується полювання на «вбивць» природи та навколишнього середовища (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжується полювання на «вбивць» природи та навколишнього середовища (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжується полювання на «вбивць» природи та навколишнього середовища (ФОТО)