У Вінниці продають раритетний Mercedes Benz 1939 року, який «рекламували» Штірліц та Теренчук

Новини Вінниці / У Вінниці продають раритетний Mercedes Benz 1939 року, який «рекламували» Штірліц та Теренчук

На сайті з продажу авто розміщене оголошення про продаж у Вінниці 83-річного Mercedes Benz. Автівку використовували для урочистостей. Саме для цього бізнесу її пропонують і потенційним покупцям.

Хоча в оголошенні вказана модель Mercedes-Benz C 230, очевидно що мова йде про МВ-230 W153 – автомобіль на якому їздив герой відомої радянської кінострічки «Сімнадцять миттєвостей весни» Штірліц. Про це свідчать світлини з Вінниці. До речі, на одній з них поруч відомий шоумен та актор Олександр Теренчук.

Автомобіль, який пропонують до продажу, продавець оцінив у 49 750 доларів, що є чималою сумою навіть для такого унікального та антикварного Mercedes-Benz. Продавець запевнив, що автомобіль перебуває в ідеальному стані.

«Шкіряний салон, дверні картки, приладова дошка та кермо з червоного дерева. Готовий бізнес для обслуговування весіль, фотосесій, корпоративів тощо», – написано в оголошенні.

Очевидно, що відновлений для комерційних цілей ретроавтомобіль навряд чи буде цікавий колекціонерам, але одне можна стверджувати напевне – без уваги такий екземпляр не залишиться.

Макс Мельник

28 січня, 2022