У Вінниці про безхатьків піклуються безстрашні волонтери

Новини Вінниці / У Вінниці про безхатьків піклуються безстрашні волонтери

У Вінниці волонтери здійснюють соціальне патрулювання та роздають антисептики та дезінфікуючі засоби безхатькам. Вінницькі волонтери інфекції не бояться – ходять без масок та рукавичок. 

У Вінниці волонтери здійснюють соціальне патрулювання та роздають антисептики та дезінфікуючі засоби безхатькам. Вінницькі волонтери інфекції не бояться – ходять без масок та рукавичок. 

«Соціальне патрулювання здійснюємо у звичному режимі. Разом з соцпрацівниками із Департаменту соціальної політики Вінницької міської ради їздимо по місту, роздаємо антисептичні та дезінфікуючі засоби безхатькам: мило, серветки», - йдеться в інформації на сторінці спільноти ГО «Полум‘я надії» у соціальній мережі FB.

Волонтери розповідають безхатькам, куди можна звернутися у разі захворювання та при перших симптомах хвороби.

Також громадські активісти повідомляють номер мобільного (096) 006 3605, за яким вінничани можуть зателефонувати, якщо бачать безхатька.

«Ми надаємо повний комплекс гігієнічних послуг, їжу, антисептичні засоби, перевдягнемо». – повідомляють волонтери.

Справу вінницькі активісти роблять гарну, ось лише самі до ситуації ставляться безпечно. А фото видно, що дезінфікуючі маски вони роздають без рукавичок та масок. Напевне, варто було б забезпечити волонтерів засобами індивідуального захисту.
 

Новини Вінниці / У Вінниці про безхатьків піклуються безстрашні волонтериНовини Вінниці / У Вінниці про безхатьків піклуються безстрашні волонтериНовини Вінниці / У Вінниці про безхатьків піклуються безстрашні волонтериНовини Вінниці / У Вінниці про безхатьків піклуються безстрашні волонтериНовини Вінниці / У Вінниці про безхатьків піклуються безстрашні волонтериНовини Вінниці / У Вінниці про безхатьків піклуються безстрашні волонтери
Марина Карабай

18 березня, 2020