У Вінниці презентували нове шкільне спортивне ядро з кількома спортзалами (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці презентували нове шкільне спортивне ядро з кількома спортзалами (ВІДЕО)

У Вінниці під час відкриття нової школи у мікрорайоні Поділля, також представили й сучасне спортивне ядро та кілька спортзалів.

У Вінниці під час відкриття нової школи у мікрорайоні Поділля також представили й сучасне спортивне ядро та кілька спортзалів.

Як зазначив мер Вінниці Сергій Моргунов:

"У Вінниці мають зростати здорові, активні діти. І вони повинні мати гарні умови для розвитку свого спортивного таланту. Упевнений, на цих майданчиках набиратимуться досвіду майбутні чемпіони. Прогулювати такі уроки фізкультури школярам точно не захочеться.

Комплекс дуже доречний і для молодого, але густонаселеного району, де багато молоді. Стадіон стане магнітом для усіх, кому подобається динамічний спосіб життя - незалежно від віку".

Новий спортивний комплекс вміщуватиме стадіон для мініфутболу (42х24 м) зі штучного покриття, поруч розміщений глядацький сектор, а також баскетбольний майданчик (26х15 м), де можна грати у теніс та бадмінтон. Окремо облаштовані два волейбольних майданчика. Підготовка з легкої атлетики передбачає зону для стрибків з місця та в довжину, а також – бігові доріжки з гумовим покриттям на 100 та 200 метрів.