У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життя

Новини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життя

У Вінниці в залі Вінницької обласної організації Національної спілки художників проходить виставка "Живопис, графіка" Леонтія Гринюка.

В залі Вінницької обласної організації "Національної спілки художників" Леонтій Гринюк презентує свою персональну виставку під назвою "Живопис, графіка".

Глядачам пропонують 62 мистецькі роботи - 29 живописних полотен і 33 графічних естампи.

"Експозиція виставки створєю барвисту феєрію відчуття тепла, радості, легкої меланхоллії від проминючого літа, мелодії і ритмів музики, свята молодості і ностальнії за втраченим часом",- зазначають мистецтвознавці.

Акцентом виситавки є тема музики, жіночого образу та квітів. Організатори зазначають, що митець обрав такі твори, які несуть позитивну емоцію і настрій радості від життя.

Леонтій Гринюк - художник декоративно-прикладного мистецтва, живописець, член НСЖУ, заслужений діяч мистецтв України. Працює у галузі станкового живопису, художнього скла, монументального вітражу. Кілька своїх робіт митець подарував Вінницькому краєзнавчому музею до його сторіччя.

Новини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життяНовини Вінниці / У Вінниці презентують виставку робіт, які несуть настрій радості від життя