У Вінниці представлять «Голос душі» Івана Марчука

Новини Вінниці / У Вінниці представлять «Голос душі» Івана Марчука

Сьогодні, у Вінницькому обласному художньому музеї пройде презентація персональної виставки «Голос моєї душі» геніального українського художника - Івана Марчука.

Сьогодні, у Вінницькому обласному художньому музеї пройде презентація персональної виставки «Голос моєї душі» геніального українського художника Івана Марчука.

Так, 19 квітня у експозиційному просторі усі охочі можуть подивитись на твори відомого митця, який у 1989 році був змушений емігрувати за кордон. Тривалий час мешкав у Австралії, Канаді та США, у 2001 році після теракту 11 вересня у Нью-Йорку повернувся до України. За понад 50 років творчої діяльності художником було проведено близько 150 виставок (на 5 континентах світу),

Виставки уродженця Тернопільщини завжди мають велику популярність, зокрема останню його ретроспективу пейзажів у Національному музеї «Київська картинна галерея», яка тривала три тижні, відвідало понад 15 тис осіб, що стало рекордом для музею за останні роки.

Картини художника дадуть відчути вінничанам красу і неповторність української природи, насолодитися прохолодою снігових просторів.