У Вінниці позбавлений прав чоловік керував авто під наркотиками (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці позбавлений прав чоловік керував авто під наркотиками (ФОТО)

У Вінниці патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 2101, й поспілкувавшись з водієм виявили в нього ознаки наркотичного сп'яніння.

У Вінниці патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 2101, й поспілкувавшись з водієм виявили в нього ознаки наркотичного сп'яніння.

Як повідомили у патрульній поліції Вінницькій області, сьогодні, 4 листопада вранці на вулиці Магістратській патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 2101, через порушення ПДР. Спілкуючись із кермувальником, інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння.

Посвідчення водія порушник не мав, оскільки позбавлений права керування за водіння в нетверезому стані. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили в нього поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору та паперовий згорток з речовиною рослинного походження, зовні схожі на наркотики.

Вінничанин погодився пройти огляд у лікаря-нарколога, але, прибувши до медичного закладу, передумав.

На 21-річного водія ВАЗу патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування в стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин справи.

Новини Вінниці / У Вінниці позбавлений прав чоловік керував авто під наркотиками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці позбавлений прав чоловік керував авто під наркотиками (ФОТО)
Ірина Заіковата

4 листопада, 2020