У Вінниці повідомили про підозру у сутенерстві чотирьом партнерам по "бізнесу"

Новини Вінниці /  У Вінниці повідомили про підозру у сутенерстві чотирьом партнерам по "бізнесу"

Чотири вінничанина підозрюються в організації надання секс-послуг. За версією слідства, вони користалися складною ситуацією жінок і пропонували їм «легкі гроші». Бізнес чоловіки поставили на конвеєр – через сайт рекламували інтимні послуги, а зустрічі організовували в орендованому житлі.

Чотирьох вінничан підозрюють в організації надання секс-послуг. За версією слідства, вони користувалися складною ситуацією жінок і пропонували їм «легкі гроші». Бізнес чоловіки поставили на конвеєр – через сайт рекламували інтимні послуги, а зустрічі організовували в орендованому житлі.

Як повідомляють у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, чоловікам повідомлено про підозру у сутенерстві (ч. 3 ст. 303 КК України). Слідством доведено, що вони втягнули у заняття проституцією чотирьох жінок.

Правоохоронці кажуть про створення стійкого злочинного об'єднання, яке забезпечувало функціонування незаконного бізнесу – від створення в мережі веб-сайту до оренди приміщень, пошуку клієнтів і забезпечення охорони. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин вчинення зазначених злочинів. У разі доведення винуватості підозрюваних у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом, членам організованої групи загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна або без такої.

Макс Мельник

6 січня, 2021