У Вінниці повертаються до громадського обговорення забудови Х мікрорайону Вишеньки

Новини Вінниці / У Вінниці повертаються до громадського обговорення забудови Х мікрорайону Вишеньки

Майбутня забудова Х мікрорайону Вишеньки – одна з найбільш болючих тем для міської влади, адже ділянками на полі між вулицею Келецькою та озером володіють кілька власників, і роки вони не можуть домовитися про спільні дії, які б не суперечили інтересам громади у цілому. До того ж сам варіант забудови кілька разів змінювався. У міськраді пропонують громадськості черговий…

Для залучення містян до розгляду містобудівної документації «Коригування детального плану забудови території Х мікрорайону в м.Вінниці» розпочинається громадське обговорення. Його ініціювали відповідно до рішення Вінницької міської від 24.12.2020 №132 «Про розроблення містобудівної документації».

«Організатором громадського обговорення визначений департамент правової політики та якості Вінницької міської ради. Замовником виготовлення документації є департамент архітектури та містобудування Вінницької міської ради», - вказується на сайті мерії.

З основними техніко-економічними показниками, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись по 20 грудня в департаменті архітектури та містобудування в робочі дні з 16-ої до 17 години.

«Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники Відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування, тел. 67-22-76.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі  департаментом правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул.Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, 59-51-59, або за допомогою електронної пошти: [email protected] 20 грудня 2021 року. У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються», - ззаначають у повідомленні міськради.

Олег Верлан

25 листопада, 2021