У Вінниці поставили на паузу «Бюджет громадських ініціатив»

Новини Вінниці / У Вінниці поставили на паузу «Бюджет громадських ініціатив»

Війна вносить суттєві корективи у плани громад. У Вінниці цьогоріч конкурс проєктів у рамках «Бюджет громадських ініціатив» на паузі.

Про це повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний.

«Втім члени Координаційної ради проголосували сьогодні за продовження їх реалізації протягом 2023 року та, відповідно, перенесення видатків на наступний рік. Йдеться про 22 проєкти-переможці 2021 року на загальну суму понад 8 млн грн та проєкту-переможця 2020 року №54 «Безкоштовна стерилізація безпритульних кішок і котів на території ВМТГ», - зазначив він.

Посадовець нагадав, що минулого року жителі громади віддали понад 59 тисяч голосів за різні проєкти і для реалізації було визначено 23 проєкти-переможця на загальну суму 10 млн грн. Ці роботи пов'язані з організацією простору для навчання, заняття спортом та рекреації як вінничан, так і гостей міста.

«Попри всі виклики та складнощі нам вдалося втілити в життя в 2022 році 1 проєкт - модернізацію дитячого майданчика в мікрорайоні Сабарів. В рамках капітального ремонту там розмістили дитяче та спортивне обладнання, лави та урни, встановили огорожу та вимостили ділянку тротуарною плиткою і гумовим покриттям. На майданчику також облаштували освітлення», - додав А.Очеретний.