У Вінниці помолилися за п‘ятьох загиблих у жовтні Героїв війни на сході України

Новини Вінниці / У Вінниці помолилися за п‘ятьох загиблих у жовтні Героїв війни на сході України

5 листопада 2020 року у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Вінниці, з благословення митрополита Вінницького і Барського Симеона, відбувся пам’ятний захід та поминальне богослужіння за військовослужбовцями Збройних Сил України, які загинули у районі проведення ООС у жовтні.

5 листопада у Спасо-Преображенському кафедральному соборі Вінниці, з благословення митрополита Вінницького і Барського Симеона, відбувся пам’ятний захід та поминальне богослужіння за військовослужбовцями Збройних Сил України, які загинули у районі проведення ООС у жовтні.

Про це повідомляє пресслужба Вінницько-Барської єпархії Української Православної Церкви.

В жовтні Україна втратила п‘ятьох - бійця 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади Олександра Фарину, старшого сержанта морського піхотинця Михайла Старостіна та сержанта морського піхотинця Володимира Бондарюка, солдата Руслана Панченка та оперативного співробітника підрозділу ЦСО «Альфа» Володимира Фомюка.

Молитву за загиблими звершили священнослужителі кафедрального собору на чолі з архімандритом Софронієм (Чуприною). Після закінчення панахиди священники та віряни з запаленими лампадами вийшли з храму до меморіальної дошки, що встановлена поруч із собором в пам’ять про загиблих на сході вінничан і жителів області. Поклавши лампади до Меморіалу, священники проголосили загиблим героям «Вічну пам’ять».

Нагадаємо, що молитва за загиблими у районі проведення АТО/ООС вінничанами і жителями області та за усіма воїнами, які віддали своє життя, захищаючи Україну, проводиться у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Вінниці кожної суботи о 10.00.

Новини Вінниці / У Вінниці помолилися за п‘ятьох загиблих у жовтні Героїв війни на сході УкраїниНовини Вінниці / У Вінниці помолилися за п‘ятьох загиблих у жовтні Героїв війни на сході УкраїниНовини Вінниці / У Вінниці помолилися за п‘ятьох загиблих у жовтні Героїв війни на сході України
Марина Карабай

6 листопада, 2020