У Вінниці поліція затримала торговця наркотичною сіллю

Новини Вінниці / У Вінниці поліція затримала торговця наркотичною сіллю

У лісовому масиві на вулиці Ботанічній у Вінниці поліція затримала вінничанина за підозрою у збуті наркотиків. У затриманого вилучені розфасовані згортки синтетичного наркотику – PVP-сіль, які він розповсюджував шляхом закладок через чат-боти у додатку Telegram.

Як повідомляють у Вінницькому райуправлінні поліції, підозрілого чоловіка помітили представники територіальної оборони та повідомили поліцію. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на виклик, під час поверхневого огляду у 27-річного затриманого майже 40 доз наркотиків, розфасованих для закладок.

Під час невідкладного обшуку за місцем проживання правопорушника слідчі вилучили пакети з наркотичною сіллю.

З’ясувалось, що наркотичні засоби зловмисник розповсюджував за допомогою мобільного додатку Telegram у чат-ботах.

Вилучене направлено на експертизу.

Чоловік затриманий в процесуальному порядку та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі готують матеріали для оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 8 років.

Макс Мельник

17 березня, 2022