У Вінниці поліція затримала гастролерів-домушників з повним комплектом спорядження (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці поліція затримала гастролерів-домушників з повним комплектом спорядження (ФОТО, ВІДЕО)

Вдень 2 жовтня у Вінниці на вулиці Порика оперативники Вишенського відділення поліції затримали двох чоловіків. Їх підозрюють у вчиненні щонайменше однієї крадіжки з квартири. У затриманих вилучили дорогоцінності та гроші.

Вдень 2 жовтня у Вінниці на вулиці Порика оперативники Вишенського відділення поліції затримали двох чоловіків. Їх підозрюють у вчиненні щонайменше однієї крадіжки з квартири. У затриманих вилучили дорогоцінності та гроші.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, затримали двох мешканців Полтавщини неподалік місця злочину. При перевірці документів з’ясувалося, що до поліції потрапили 31- та 46-річні раніше судимі за майнові злочини «туристи».

Деякі факти свідчать про те, що зловмисники були «на гачку» у правоохоронців. По-перше, заступник начальника Вишенського відділення поліції Владлен Рачкован запевняє, що затримання відбулося під час проведення оперативних заходів із попередження та розкриття крадіжок. А по-друге, в поліції з’ясували, що після вчинення злочину правопорушники мали намір зникнути з місця події на таксі. Затримали «гастролерів» ще до того, як вони вспіли сісти до авта.

У затриманих вилучено викрадені золоті вироби, біжутерію, ноутбук, грошові кошти в іноземній та національній валюті, а також власні приладдя - газові балончики, ліхтарик, викрутки та рукавички.

Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка), що передбачає до 6 років позбавлення волі. Зловмисників перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території області.

Новини Вінниці / У Вінниці поліція затримала гастролерів-домушників з повним комплектом спорядження (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці поліція затримала гастролерів-домушників з повним комплектом спорядження (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці поліція затримала гастролерів-домушників з повним комплектом спорядження (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці поліція затримала гастролерів-домушників з повним комплектом спорядження (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці поліція затримала гастролерів-домушників з повним комплектом спорядження (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці поліція затримала гастролерів-домушників з повним комплектом спорядження (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці поліція затримала гастролерів-домушників з повним комплектом спорядження (ФОТО, ВІДЕО)
Макс Мельник

3 жовтня, 2019