У Вінниці поліція затримала двох правопорушників з амфетаміном

Новини Вінниці / У Вінниці поліція затримала двох правопорушників з амфетаміном

Правопорушників працівники Вінницького районного управління поліції затримали 1 квітня на вулиці Маяковського та Заболотного обласного центру. Під час поверхневого огляду у них вилучили пакунки з синтетичним наркотиком.

Як повідомляють у райуправлінні, затриманими виявились вінничани віком 26 та 34-років. Один з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Попередньо встановлено, що амфетамін затримані придбали через чат-бот у мобільному додатку. Поліція встановлює джерело постачання наркотичного засобу. Вилучене направлено на експертизу.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.2 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення передбачено покарання – до 3 років позбавлення волі.

Наразі слідство готує матеріали для оголошення правопорушникам про підозру. Старший з них знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Макс Мельник

2 квітня, 2022