У Вінниці поліцейський підозрюється у підробці документів, через які чоловіка могли відправити за ґрати

Новини Вінниці / У Вінниці поліцейський підозрюється у підробці документів, через які чоловіка могли відправити за ґрати

Вінницькому правоохоронцю повідомили про підозру у підробці постанов про адмінправопорушення. Ці документи сфабриковані щодо раніше засудженого вінничанина, якому дали умовний термін. Фактично через це людину могли би «кинути» за ґрати.

Вінницькому правоохоронцю повідомили про підозру у підробці постанов про адмінправопорушення. Ці документи сфабриковані щодо раніше засудженого вінничанина, якому дали умовний термін. Фактично через це людину могли б «кинути» за ґрати.

Справу поліцейського досліджували співробітники прокуратури Вінницької області та слідчі Територіального управління ДБР у м. Хмельницькому. Підозрюваний у службовій підробці правоохоронець працює у Вінницького відділу поліції обласного главку.

Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Вінницької області, є факти, що поліцейський підробив три постанови по справах про адміністративні правопорушення відносно громадянина, який відбував покарання з випробовуванням. Якщо б документи потрапили до органу пробації, то це могло б спричинити незаконну заміну умовного покарання на реальне позбавлення волі.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч.1 ст.366 КК України. До суду подано клопотання про відсторонення правоохоронця від займаної посади та про обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання.

Макс Мельник

27 березня, 2020