У Вінниці поліцейські затримали чоловіка, який ледь не до смерті побив свого товариша та викинув його на сходи

Новини Вінниці / У Вінниці поліцейські затримали чоловіка, який ледь не до смерті побив свого товариша та викинув його на сходи

Непритомного чоловіка в під’їзді на сходах у Вінниці виявили сусіди та викликали поліцію і швидку допомогу. Підозрюваного у його побитті поліцейські затримали в одній з квартир на другому поверсі та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, інформація про побитого чоловіка мікрорайоні Вишенька надійшла на лінію 102 вчора, 9 березня, близько 22.00.

38-річного підозрюваного у побитті вінничанина поліцейські затримали поруч - в одній з квартир. З‘ясувалось, що під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла бійка, під час якої господар квартири спричинив численні тілесні ушкодження 42-річному товаришу. Коли товариш втратив свідомість, зловмисник виніс його на сходи.

Правопорушник затриманий в процесуальному порядку. Слідчі готують матеріали про оголошення йому підозри за ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено до 8 років ув’язнення.

Потерпілий у важкому стані з травмою голови знаходиться у лікарні.

Нагадаємо, на всій території України під час військового стану діє «сухий закон», забороняється продаж спиртного.

Макс Мельник

10 березня, 2022