У Вінниці поліцейські та нацгвардійці присвятили Дню Незалежності України патріотичний флешмоб

Новини Вінниці / У Вінниці поліцейські та нацгвардійці присвятили Дню Незалежності України патріотичний флешмоб

Поліцейські з різних підрозділів Головного управління Національної поліції в області, бійці військової частини 3008 Національної гвардії України та учні школи №26 на площі Василя Стуса у Вінниці презентували до свята «живу» цифру 30. Так вони відтворили символ 30-річчя Незалежності України.

Поліцейські з різних підрозділів Головного управління Національної поліції в області, бійці військової частини 3008 Національної гвардії України та учні школи №26 на площі Василя Стуса у Вінниці презентували до свята «живу» цифру 30. Так вони відтворили символ 30-річчя Незалежності України.

Як вказують у відділі комунікації обласного главку поліції, під акомпанемент оркестру військової частини майже 200 учасників заходу виконали Державний гімн України.

І площа Стуса замайоріла синьо-жовтими кольорами. Цим флешмобом його учасники привітали Україну з прийдешнім Днем Незалежності. 

У главку зазначають, що поліцейські та нацгвардійці щодня пліч-о-пліч несуть службу, захищаючи безпеку людей та правопорядок в країні. Тож сьогоднішній захід став символом єдності  правоохоронців, які служать  на благо рідної України, заради її процвітання і щасливого майбутнього наших дітей.  

«З великою радістю напередодні державних свят учні школи відгукнулися на пропозицію взяти участь в спільному заході з представниками національної поліції та національної гвардії, з якими ми співпрацюємо багато років у напрямках національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання. Ми живемо, працюємо, служимо, виконуємо якісно свої посадові обов'язки заради щасливого майбутнього наших дітей під мирним небом, радісних посмішок на їх обличчях, тому сьогоднішнє єднання ще раз стало твердженням того, що з такими людьми нашу країну чекає світле та процвітаюче майбутнє», -прокоментувала захід Сніжана Резник, директор 26 школи м. Вінниці. 

Новини Вінниці / У Вінниці поліцейські та нацгвардійці присвятили Дню Незалежності України патріотичний флешмоб Новини Вінниці / У Вінниці поліцейські та нацгвардійці присвятили Дню Незалежності України патріотичний флешмоб Новини Вінниці / У Вінниці поліцейські та нацгвардійці присвятили Дню Незалежності України патріотичний флешмоб Новини Вінниці / У Вінниці поліцейські та нацгвардійці присвятили Дню Незалежності України патріотичний флешмоб Новини Вінниці / У Вінниці поліцейські та нацгвардійці присвятили Дню Незалежності України патріотичний флешмоб Новини Вінниці / У Вінниці поліцейські та нацгвардійці присвятили Дню Незалежності України патріотичний флешмоб Новини Вінниці / У Вінниці поліцейські та нацгвардійці присвятили Дню Незалежності України патріотичний флешмоб Новини Вінниці / У Вінниці поліцейські та нацгвардійці присвятили Дню Незалежності України патріотичний флешмоб
Макс Мельник

20 серпня, 2021