У Вінниці погасили марку, присвячену місту Кельце. Наступну зроблять на честь литовського Паневежиса

Новини Вінниці / У Вінниці погасили марку, присвячену місту Кельце. Наступну зроблять на честь литовського Паневежиса

Сьогодні, 11 листопада, у Вінниці погасили першу марку з серії «Побратими», присвячену Кельце.

Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Церемонію, яка пройшла у Музеї української марки ім. Якова Балабана, приурочили до Дня незалежності Польщі – це символічний жест подяки нашим польським друзям. Ми відчуваємо міцне плече підтримки і це робить нас сильнішими. Маркований конверт разом з листівкою вже відправили до Кельце», - зазначив він.

С.Моргунов зауважив, що «мабуть, сама листівка візуально здалась вам знайомою». На ній зображена аплікація, яку створили вихованці келецького садочку №34.

«Разом з іншими дитячими роботами ми отримали їх в одному з гуманітарних вантажів навесні. «Два місто – одне серце» - це не тільки гасло наших взаємин з Кельце, це дійсно про щиру дружбу. Щодо накладу поштового блоку – це 20 примірників, їх передами польським партнерам та музейним закладам. Але кожен з вас може також замовити ексклюзивну марку в Офісі туризму», - додав він.

Наступною, як пообіцяв мер, буде марку з литовським Паневежисом.

Новини Вінниці / У Вінниці погасили марку, присвячену місту Кельце. Наступну зроблять на честь литовського ПаневежисаНовини Вінниці / У Вінниці погасили марку, присвячену місту Кельце. Наступну зроблять на честь литовського ПаневежисаНовини Вінниці / У Вінниці погасили марку, присвячену місту Кельце. Наступну зроблять на честь литовського Паневежиса
Олеся Рудницька

11 листопада, 2022