У Вінниці почали пригощати безкоштовним лимонадом від депутата-«радикала»

Новини Вінниці / У Вінниці почали пригощати безкоштовним лимонадом від депутата-«радикала»

Біля залізничного вокзалу у Вінниці 23 серпня безкоштовно усіх охочих пригощали лимонадом. Щоб напій був смачніше, вінничанам та гостям міста нагадували, що «акцію» влаштував депутат Вінницької облради Сергій Кривешко.

Біля залізничного вокзалу Вінниці 23 серпня безкоштовно усіх охочих пригощали мохіто. Щоб напій був смачніше, вінничанам та гостям міста нагадували, що «акцію» влаштував депутат Вінницької облради Сергій Кривешко.

Пластикові бочки з напоєм стояли біля палатки з партійними символами РПЛ і прізвищем обранця. Також біля місця розливу майоріли два прапори – України та «радикалів». Як у Facebook зазначила головний редактор газети «Місто» Ірина Жук, «гречка на виборах – підкуп», а безплатний лимонад можна вважати «новим словом» у передвиборчій агітації.

Звісно, у спеку гречкою важко підкупити. Тим більше, партійними буклетами чи листівками. Папірці нині викидають у найближчий смітник. Натомість, охолодитися бажаючих вдосталь. Такий хід від Сергія Кривешка означає, що партійці починають шукати креативні методи приваблювання потенційних виборців. Можливо, восени партії навіть почнуть змагатися у креативі.

Пригощали вінничан мохіто від «радикалів» і на майдані Небесної Сотні. А заодно пропонували заповнити анкету для безкоштовного отримання їх політичної газети щомісяця. На жаль, дізнатися думку Сергія Сергійовича щодо мохіто не вдалося. На дзвінки депутат не відповідав.

Олег Верлан

23 серпня, 2018