У Вінниці поблизу військової частини вночі горіли господарські будівлі (ФОТО. ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці поблизу військової частини вночі горіли господарські будівлі (ФОТО. ВІДЕО)

Вночі, 22 січня у Вінниці загорілися господарчі будівлі неподалік одної із військової частин на вулиці Стрілецькій. Пожежа виникла о 01:21 годині. По приїзду рятувальників вогонь палав.

Вночі, 22 січня, у Вінниці загорілися господарчі будівлі неподалік однїєї із військових частин на вулиці Стрілецькій. Пожежа виникла о 01:21. До приїзду рятувальників вогонь охопив кілька споруд.

Як повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області, ліквідовували пожежу приїхали чотири одиниці спецтехніки та 16 рятувальників.

«О 01:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Стрілецькій в м. Вінниці горять господарчі будівлі. На місце події було направлено рятувальників чотирьох підрозділів обласного центру. На момент прибуття бійців ДСНС вогнем було охоплено 6 господарчих будівель на площі 60 кв.м. О 2:16 пожежу локалізовано, а о 2:39 ліквідовано», - повідомили у прес-службі.

Наразі причини загорання з’ясовують фахівці. 

Новини Вінниці / У Вінниці поблизу військової частини вночі горіли господарські будівлі (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці поблизу військової частини вночі горіли господарські будівлі (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці поблизу військової частини вночі горіли господарські будівлі (ФОТО. ВІДЕО)