У Вінниці по гарячих слідах розкрили грабіж

Новини Вінниці / У Вінниці по гарячих слідах розкрили грабіж

Як відомо, нині у нічну пору ліпше утриматися від прогулянок. Скажімо, позаминулої ночі жертвою грабіжників став 18-річний вінничанин, на якого близько першої години ночі на вулиці Київській напали двоє невідомих. Ті юнака побили, затим відібрали 129 гривень, що лежали у нього в кишені.

Як відомо, нині у нічну пору ліпше утриматися від прогулянок. Скажімо, позаминулої ночі жертвою грабіжників став 18-річний вінничанин, на якого близько першої години ночі на вулиці Київській напали двоє невідомих. Ті юнака побили, затим відібрали 129 гривень, що лежали у нього в кишені.

Підозрюваних у скоєнні цього злочину затримали, як то кажуть, по гарячих слідах.

«Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцією за півгодини було встановлено зловмисників, причетних до цього правопорушення. Ними виявились 19-річний житель обласного центру та його одноліток, мешканець Липовецького району», – повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Кримінальне провадження, зазначають у поліції, відкрито за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За відібрані у ровесника 129 гривень затриманим загрожує до 6 років ув'язнення.

Як повідомляв NaПарижі, депутата Вінницької облради і його друзів затримали за вимагання.
 

Юрій Ярмощук

28 грудня, 2018