У Вінниці планують будівництво муніципального будинку, зокрема для переселенців

Новини Вінниці / У Вінниці планують будівництво муніципального будинку, зокрема для переселенців

Вчора, 26 травня, виконком Вінницької міськради затвердив рішення про визначення квот та початок реєстрації кандидатів на участь по дев’ятому об’єкту Програми «Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади». Йдеться про багатоквартирний житловий будинок із підземним паркінгом, який зведуть на вулиці 600-річчя.

Вартість 1м2 житла затвердили в розмірі 22 990 грн, що традиційно є найкращим варіантом поєднання ціни - якості на первинному ринку нерухомості.

Нагадаємо, відповідно до рішення сесії від 25 березня вперше до участі у програмі можуть долучитися працівники переміщених підприємств, які мають бажання оселитися у нашій громаді. Це стосується і внутрішньо переміщених осіб.

Також є окремі квоти для працівників бюджетної сфери (вчителі, медичні працівники), учасників бойових дій в Афганістані та учасників бойових дій, які проходили військову службу в зоні АТО/ООС, членів родин загиблих військових, а також молодих та багатодітних сімей, людей з інвалідністю, осіб, які належать до постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та осіб, які перебувають на квартирному обліку.

Прийом заяв та реєстрація кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло» здійснюватиметься з 10 по 27 червня 2022 року в приміщенні будівлі на вул. Соборна, 36 (ліве крило І поверху) з 10:00 до 16:30 (обідня перерва 13:00-14:00).

Олеся Рудницька

27 травня, 2022