У Вінниці після передачі хабаря затримано чиновника агродепартаменту облдержадміністрації

Новини Вінниці / У Вінниці після передачі хабаря затримано чиновника агродепартаменту облдержадміністрації

У Вінниці 24 грудня після отримання 2 тисяч доларів співробітниками УСБУ у Вінницькій області, ТУ ДБР у Хмельницькому та Вінницької обласної прокуратури затримано начальника управління дозвільної діяльності та оцінки впливу на довкілля департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністрації.

У Вінниці 24 грудня після отримання 2 тисяч доларів співробітниками УСБУ у Вінницькій області, ТУ ДБР у Хмельницькому та Вінницької обласної прокуратури затримано начальника управління дозвільної діяльності та оцінки впливу на довкілля департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністрації.  

Про це NaПарижі стало відомо з власних джерел.

Гроші підприємець передав у кабінеті посадовця за отримання дозволу. Чиновник зачинив дверь за гостем та надійно сховав банкноти. Потім до нього завітали силовики та почали шукати. Знайшли. Усі купюрі були міченими...  

За фактом отримання посадовцем неправомірної вигоди відкрито кримінальне провадження (ст. 368 КК України). Наразі слідчі продовжують першочергові дії з документування події.

Новини Вінниці / У Вінниці після передачі хабаря затримано чиновника агродепартаменту облдержадміністраціїНовини Вінниці / У Вінниці після передачі хабаря затримано чиновника агродепартаменту облдержадміністраціїНовини Вінниці / У Вінниці після передачі хабаря затримано чиновника агродепартаменту облдержадміністраціїНовини Вінниці / У Вінниці після передачі хабаря затримано чиновника агродепартаменту облдержадміністраціїНовини Вінниці / У Вінниці після передачі хабаря затримано чиновника агродепартаменту облдержадміністрації
Олег Верлан

24 грудня, 2020