У Вінниці після отримання посилки затримали торговця наркотиками

Новини Вінниці / У Вінниці після отримання посилки затримали торговця наркотиками

Отримавши оперативну інформацію, вінницькі правоохоронці 16 травня затримали на вулиці Київській в обласному центрі 27–річного містянина. При поверхневому огляді у вінничанина поліцейські знайшли посилку з канабісом вагою близько 1 кг.

У відділі комунікації поліції Вінницької області повідомляють, що, як з’ясувалось, зловмисник замовив наркотики через мережу Інтернет. Роздрібна вартість канабісу за цінами чорного ринку становить близько 150 000 грн.

Поліцейські встановили, що підозрюваний вже потрапляв в поле зору поліції за вчинення аналогічного злочину. Вилучені речовини направлені на експертизу.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Підозрюваному загрожує до 5 років обмеження волі.

Слідством вирішується питання про повідомлення правопорушнику про підозру та обрання запобіжного заходу. Остаточна кваліфікація діям правопорушника буде надана після проведення експертиз.

Макс Мельник

17 травня, 2022